HORECALEVERANCIER
VOOR 10:00 BESTELD, MORGEN IN DE KOELCEL
VERS GELEVERD

Over Taart-Enzo

"Perfectie bestaat niet,
maar we komen erg dichtbij"

Ons verhaal

PERSOONLIJKE SERVICE EN VERSE PRODUCTEN

Taart-Enzo is een jong en dynamisch bedrijf dat opgericht is begin 2016. Wij zijn een klein bedrijf waarin de kracht van familie en vrienden tot uiting komt. Een groot deel van onze klanten is aanbevolen door deze kring van mensen. Inmiddels mogen wij ook nieuwe klanten verwelkomen die zijn aanbevolen door onze andere klanten. Zo groeien wij langzaam door en gaan wij elke dag voor kwaliteit, innovatie en tevreden klanten.

Onze voornaamste doelgroep is horecazaken. Iedereen binnen Taart-Enzo heeft een achtergrond in de horeca. Dit is een waardevol bezit en onze manier om het beste te kunnen inspelen op de wensen van deze specifieke groep klanten.

Vanuit deze horeca achtergrond is Taart-Enzo ontstaan. Wij zagen kansen voor een bedrijf dat verse en smaakvolle taarten maakt, ambachtelijke taarten die worden gemaakt en geleverd met persoonlijke service.

https://taart-enzo.nl/wp-content/uploads/2023/02/Untitled-design-34.png

Bij Taart-Enzo luisteren wij naar onze klanten en met behulp van hun feedback dan wel wensen en behoeftes maken wij elke dag onze producten van hoge kwaliteit.

Taart-Enzo is klein begonnen in de spreekwoordelijke keuken van oma. Wat begon als een hobby van het maken van enkele taarten, zijn we nu gegroeid tot een bedrijf met professionele bakkerij. Met de juiste apparatuur zijn wij instaat dagelijks en op grote schaal verse en ambachtelijke taarten te maken, op te slaan en te leveren.

NIKKI

Oprichtster