Bestellen & Bezorgen

“Perfectie bestaat niet,
maar we komen erg dichtbij“

Bestellen

SNEL EN MAKKELIJK

Onze producten zijn te bestellen op onze website of via WhatsApp. Zodra u een vast afnemers van ons bent zullen wij een account voor u aanmaken. Met deze account kunt u inloggen en kunt u onze producten (met eventuele kortingen) bestellen.

Mocht u als vaste afnemer het prettiger of makkelijker vinden om u bestelling via WhatsApp te plaatsen, dan kan dat ook. Let op! Eventuele prijsafspraken komen te vervallen als u via WhatApp bestelt, dit in verband met extra administratieve handelingen. Dus kortom, uw kortingen gelden alleen als u via onze website bestelt.

Daarnaast vindt u op onze website ons gehele assortiment, wij hopen u hiermee te kunnen inspireren voor bijvoorbeeld de nieuwe menukaart, het nieuwe seizoen dat er aankomt of misschien een heerlijke weekspecial.

Mocht u geen vaste afnemer zijn, kunt u zelf een account aanmaken via onze website of bestellen als gast.

Citroenen Taart-Enzo
Bezorgen Taart-Enzo

Bezorgen

TOT IN DE KOELCEL

Onze vaste afnemers kunnen bij het maken van de bestelling aangeven waar en wanneer zij de bestelling graag willen ontvangen. Wanneer u de bestelling voor 10:00 uur plaatst, zullen wij de producten de volgende dag al vers bij u afleveren. Wij proberen elke bestelling altijd voor 12:00 uur te leveren, tenzij u anders wenst. Wij streven naar service tot in de koelcel, dit houdt in dat wij graag in overleg met u de bestelling fifo in uw koelcel zullen plaatsen.

Mocht u nog niet eerder bij ons besteld hebben, dan zullen wij na het plaatsen van uw bestelling zo snel mogelijk contact met u opnemen om het tijdstip van levering vast te stellen.

Scroll Up