HORECALEVERANCIER
VOOR 10:00 BESTELD, MORGEN IN DE KOELCEL
VERS GELEVERD

Onze producten

"Perfectie bestaat niet,
maar we komen erg dichtbij"
Afbeelding producten

TROTS OP WAT WIJ MAKENVerse en
kwalitatieve producten

De taarten van Taart-Enzo worden dagelijks in onze eigen bakkerij gebakken. Onze taarten zijn uniek, omdat deze dagelijks en op bestelling vers worden bereid. Bij onze keuze van ingrediënten staan versheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Het bakproces van ingrediënt tot eindproduct vindt volledig plaatst in onze bakkerij. Onze taarten brengen wij pas naar onze klanten als wij zelf 100% tevreden zijn over het product, voor minder gaan onze taarten de deur niet uit.

Om de kwaliteit te bewaken en zelfs te verbeteren zijn wij continue op zoek naar de beste producten. Door dit proces worden onze taarten niet alleen beter, ook blijven wij op deze manier innovatief en breiden wij onze assortiment uit met nieuwe unieke taarten, gebak en desserts.

EERLIJK EN TRANSPARANT

Bij Taart-Enzo zijn wij trots op de producten die wij produceren, maar ook zijn wij helder en transparant over ons productieproces en over de producten die wij gebruiken. Als klanten vragen hebben over een van beiden zullen zij bij Taart-Enzo altijd een eerlijk antwoord krijgen.

Naast Taarten maken wij bij Taart-Enzo inmiddels ook gebak en desserts. Wij denken met dit uitgebreide assortiment aan de variërende vraag van onze klanten te kunnen voldoen. Wij leveren naast onze dagelijkse bestellingen voor horeca, inmiddels bij allerlei soorten gelegenheden, van grote feesten tot kleine gezelschappen. Particulieren en zakelijk, wij zien u graag als klant.

Bij Taart-Enzo staat onze klant centraal, dit betekent dat wij een klantgerichte instelling hebben en graag met u meedenken. Mocht u iets specifieks willen of slechts iets willen aanpassen, dan zullen wij altijd de mogelijkheden met u bekijken.

Omdat wij bij Taart-Enzo onze klanten belangrijk vinden en graag een goede relatie willen onderhouden worden onze producten altijd persoonlijk bezorgd. Naar uw voorkeur van locatie, dagdeel en of tijdstip.

Afbeelding producten

Onze producten

VAN BEGIN TOT EIND ZELF BEREID
Zeeuwsbloem Taart-Enzo

Zeeuws Bloem

appels Taart-Enzo

Goudreinetten

Grasboter Taart-Enzo

Grasboter

Biologische eieren Taart-Enzo

Verse Scharreleieren

Elke taart die wij bakken

HANDGEMAAKT
Onze taarten worden dag in dag uit vers met de hand bereid.
UNIEKE RECEPTEN
Onze recepten zijn uniek en passen wij waar nodig naar behoefte aan tot het perfecte resultaat.
MATERIALEN
Wij werken alleen met kwalitatieve grondstoffen die onze producten naar een hoger niveau tillen.
KWALITEITS CONTROLE
Onze producten gaan pas de deur uit als deze volledig voldoen aan onze kwaliteitsvoorwaarden.
Oreokoek Taart-Enzo