HORECALEVERANCIER
VOOR 10:00 BESTELD, MORGEN IN DE KOELCEL
VERS GELEVERD

Voor wie zijn wij er?

"Perfectie bestaat niet,
maar we komen erg dichtbij"

UNIEK PRODUCTIedereen die van taart houdt

Taart-Enzo is opgericht met als doel een uniek product aan te kunnen bieden aan horeca ondernemers. Wij zullen ons daarom altijd inzetten voor deze specifieke groep klanten en kijken graag naar hun wensen en behoeften. Echter is het voor ons door de jaren heen steeds duidelijker geworden dat dit niet onze enige doelgroep is. Wij werden steeds vaker door kantoren, cateringbedrijven en ook particulieren benaderd. Waardoor wij onze blik hebben verbreed en ons ook meer op deze doelgroepen zullen richten in de toekomst.

Omdat onze afnemers erg gevarieerd zijn en verschillende behoeften hebben, hebben wij ons assortiment flink uitgebreid. Waar wij begonnen met slechts 1 appeltaart, 1 soort cake en slechts enkele cheesecakes, kunnen wij nu wel stellen een ruim assortiment te hebben.

Kortom iedereen die van ambachtelijke, verse en kwalitatieve taart houdt, kan terecht bij Taart-Enzo.

https://i0.wp.com/taart-enzo.nl/wp-content/uploads/2022/01/Untitled-design-7.png?fit=500%2C440&ssl=1

U STAAT CENTRAALOnze afnemers

Horeca

Horeca Taart-Enzo

Catering

Catering Taart-Enzo

Particulieren

https://i0.wp.com/taart-enzo.nl/wp-content/uploads/2022/01/Particulier.png?resize=160%2C160&ssl=1

Ondernemers

https://i0.wp.com/taart-enzo.nl/wp-content/uploads/2022/01/Kantoor.png?resize=160%2C160&ssl=1

PERSOONLIJKE SERVICEHoreca ondernemers

Wij leveren taarten, gebak en desserts die gecreëerd zijn voor de verkoop in de horeca. Onze producten zijn uniek van smaak, maar ook uniek in versheid en kwaliteit. Wij bakken elke dag vers op bestelling, waardoor u altijd een vers product zal ontvangen. Onze producten worden zo geleverd dat het voor u en uw werknemers makkelijk werkbaar en te serveren is. Wij bieden uitgebreid overzicht van de gebruikte ingrediënten, grondstoffen en eventuele allergieën. Daarnaast streven wij naar een exclusief product en met deze gedachten worden onze afnemers dan ook selectief uitgekozen. Wij leveren ambachtelijke producten die niet zo maar in elk restaurant of café te vinden zijn.

Horeca Taart-Enzo
Catering Taart-Enzo

GROTE FEESTEN EN KLEINE PARTIJENCatering

Taart-Enzo is door de jaren heen uitgegroeid tot een grote en professionele bakkerij en zijn dan ook trots dat wij in staat zijn te kunnen voorzien in de grote vraag van catering bedrijven. Met deze vaardigheid hopen wij catering bedrijven te kunnen ondersteunen en ontlasten bij grote evenementen, partijen en bijeenkomsten. Wij hebben ruime keuze uit producten, maar zijn zeker bereid om aanbod om maat te creëren en zo te voldoen aan uw specifieke vraag. Momenteel beschikken wij over opslag ruimte voor 500 gebakjes/desserts, maar dit zal snel uitbreiden. Organiseert u een groter evenement, dan zijn wij bereid te kijken wat de opties hiervoor zijn.

VERJAARDAGEN, JUBILEUM OF KLEIN GEZELSCHAPParticulieren

Steeds vaker krijgen wij aanvragen van particulieren, mensen bestellen steeds meer online en daar taart, gebak en desserts blijven hierin niet achter. Onze producten zijn geschikt voor alle soorten gelegenheden. Wij staan voor u klaar van verjaardag tot kerstdiner en van begrafenis tot jubileum. U kunt de producten bestellen die in ons assortiment beschikbaar zijn en wij zorgen er voor dat deze door de door u gekozen datum netjes thuis wordt bezorgd. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst nemen wij contact met u op om te kijken welke tijd voor u het beste schikt.

Ballonnen Taart-Enzo
Meeting Taart-Enzo

MAAK KLANTCONTACT PERSOONLIJKOndernemers

In het bedrijfsleven zijn er genoeg moment om iets te vieren of om samen bij een te komen en waarom dan niet met een lekker stukje taart. Maak een meeting, vergadering of brainstormsessie productief en aangenaam door gebak op tafel te zetten. Creativiteit komt vrij wanneer mensen zich op hun gemak voelen, breng mensen daarom samen door middel van een heerlijke taart!

Of geef een gepersonaliseerde taart weg als relatiegeschenk en bouw via deze weg een persoonlijke band op met uw klantenkring. en/of personeel.