Horeca

"Perfectie bestaat niet,
maar wij komen erg dichtbij"

Bestellen & Bezorgen

SNEL EN MAKKELIJK TOT IN DE KOELCEL

Bent u horeca ondernemer en wilt u graag onze taarten afnemen? Maak dan een afspraak en dan komen wij langs met wat lekkere samples en een gesprek. Zodra iedereen tevreden is over de gemaakte afspraken en wij besluiten een samenwerking aan te gaan is het mogelijk om dagelijks onze taarten te bestellen. Ons bestelsysteem werkt heel simple via Whatsapp, dit nummer zal u krijgen zodra wij een samenwerking aangaan.

Wij leveren in de zomermaanden 6 dagen in de week verse taart tot in uw koelcel. Wij zullen de bestelling fifo voor u wegzetten indien u dit prettig vindt. Wanneer u voor 10:00 uur s’ochtends bij ons een bestelling plaatst, zal deze de volgende ochtend/middag geleverd worden. Bestelt u later dan dit tijdstip dan zit er een hele dag tussen.

Bijvoorbeeld: Als u op woensdag om 09:00 uur bestelt, dan zal de bestelling donderdagochtend in uw koelcel staan. Bestelt u op woensdag om 11:00 uur dan zal de bestelling vrijdagochtend in uw koelcel staan.

Daarnaast proberen wij altijd op donderdagmiddag iedereen een Whatsappje te sturen als reminder voor het weekend aangezien het dan vaak druk is en het nog wel eens wil voorkomen dat het bestellen er bij in schiet. Zo proberen wij waar wij kunnen altijd een beetje te helpen en mee te denken.

Taartenzo bezorgen

” A party without a cake is just a meeting “

Taartenzo strik
Scroll naar boven