Onze producten

"Perfectie bestaat niet,
maar wij komen erg dichtbij"
Taartenzo taarten tafel

EERLIJK EN TRANSPARANT

Bij Taart-Enzo zijn wij trots op de producten die wij produceren, maar ook zijn wij helder en transparant over ons productieproces en over de producten die wij gebruiken. Als klanten vragen hebben over een van beiden zullen zij bij Taart-Enzo altijd een eerlijk antwoord krijgen.

Naast Taarten maken wij bij Taart-Enzo inmiddels ook gebak en desserts. Wij denken met dit uitgebreide assortiment aan de variërende vraag van onze klanten te kunnen voldoen. Wij leveren naast onze dagelijkse bestellingen voor horeca, inmiddels bij allerlei soorten gelegenheden, van grote feesten tot kleine gezelschappen. Particulieren en zakelijk, wij zien u graag als klant.

Bij Taart-Enzo staat onze klant centraal, dit betekent dat wij een klantgerichte instelling hebben en graag met u meedenken. Mocht u iets specifieks willen of slechts iets willen aanpassen, dan zullen wij altijd de mogelijkheden met u bekijken.

Omdat wij bij Taart-Enzo onze klanten belangrijk vinden en graag een goede relatie willen onderhouden worden onze producten altijd persoonlijk bezorgd. Naar uw voorkeur van locatie, dagdeel en of tijdstip.

TROTS OP WAT WIJ MAKEN

Verse en kwalitatieve producten

De taarten van Taart-Enzo worden dagelijks in onze eigen bakkerij gebakken. Onze taarten zijn uniek, omdat deze dagelijks en op bestelling vers worden bereid. Bij onze keuze van ingrediënten staan versheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Het bakproces van ingrediënt tot eindproduct vindt volledig plaatst in onze bakkerij. Onze taarten brengen wij pas naar onze klanten als wij zelf 100% tevreden zijn over het product, voor minder gaan onze taarten de deur niet uit.

Om de kwaliteit te bewaken en zelfs te verbeteren zijn wij continue op zoek naar de beste producten. Door dit proces worden onze taarten niet alleen beter, ook blijven wij op deze manier innovatief en breiden wij onze assortiment uit met nieuwe unieke taarten, gebak en desserts.

Taartenzo raspberry cheesecake mini

” A party without a cake is just a meeting “

Taartenzo strik
Scroll naar boven